Hovslagarensdag 2018

HOVSLAGARENSDAG 20 OKTOBER 2018

 Stort tack till alla deltagare, sponsorer och föreläsare som gjorde hovslagarensdag 2018 till succé!

 

Vi träffades på konferensanläggningen Happy Tammsvik i Bro vid lunchtid och påbörjade en dag full av roligheter! Först ut var Annica Fredell som lärde oss vikten av träning och rätt arbetsställning. Redan under inledningen fångade Annica deltagarnas uppmärksamhet och med full energi och glädje föreläste hon till många skratt, igenkänningar och diskussioner. Det bjöds även på genomgångar av bra övningar! Därefter blev vi förkovrade av Björn Lundh i beslagets historia och många intressanta bilder på hur det sett ut under århundranderna. Vi avslutade med en gemensam föreläsning av veterinär Titti Abrahamsson Aurell och Lennart ”guran” Andersson som visade olika behandlingsåtgärder vid hovskador samt det viktiga samspelet mellan hovslagare/veterinär. Distriktshovslagares ordförande Lars Sjöberg uppdaterade vad som händer inom föreningen just nu. Vi avrundade sedan av med en frågestund med våra föreläsare samt moderator Mäster Mikael Berg. Dagen avslutades i herrgården med en 3-rätters middag och glada samtal!

 

Jättetack alla deltagare för att ni gör detta event möjligt! Det är för er vi vill göra denna dag!

Stort tack till våra föreläsare Annica Fredell, Björn Lundh, Titti Abrahamsson Aurell och Lennart ”guran” Andersson för ni dela med er och bjöd på riktigt bra föreläsningar!

Och ni sponsorer Hovslagare Uppland, Eriks hovslageri och Hovslagare Björn som ville vara med i årets event, Tack!

Om ni som deltog har tid får ni jättegärna svara på en enkät angående hur ni upplevde hovslagarensdag, det är 10 frågor och tar ca 2 minuter. Klicka på länken nedan

Hovslagarensdag 2018 enkät!

 

     

Jens Svedbrant – Hovslagareuppland.se    Björn Lundh – Hovslagareuppland.se och Hovslagare Björn

Erik Hellman – Eriks hovslageri och Ordf. Lars Sjöberg