Studieresa Mustadfors Bruk AB

PÅMINNELSE.
Distriktshovslagare i Halland arrangerar en studieresa till Mustadfors Bruk AB och övernattning på Baldersnäs Herrgård, den 4/10 2013.
Hej!

Distriktshovslagare i Halland arrangerar en studieresa till Mustadfors Bruk AB, med övernattning på Baldersnäs Herrgård, fredag den. 4/10 2013.
Det finns några platser kvar så därför går vi ut med inbjudan en gång till.

Mustad kan ta emot en besöksgrupp på ca 20 personer och välkomnar oss med lunch kl. 12.00, följt av eftermiddagens fabriksbesök som varar fram till 16-17 tiden. Där efter tar vi oss till Baldersnäs Herrgård som ligger ett par km därifrån.

Mustadfors Bruk AB grundades år 1898 och ligger i Dals Långed öster om Vänern. Dit kör vi i egna bilar (pratar ihop oss om samåkning) alt. buss.
Baldersnäs Herrgård byggt år 1796 ligger naturskönt vid en sjö ca två km från Mustad. En härlig slottsmiljö där vi har bokat hela huvudbyggnaden.
Bastun nere vid sjön kommer att vara bokad till oss och på kvällen efter lite bubbel och snittar äter vi en trerätters middag i stora matsalen. Baren kommer att vara öppen där vi som vill kan avsluta kvällen.

Läs mer om Mustadfors Bruk AB:  www.mustad.com
Läs mer om Baldersnäs Herrgård:  www.baldersnas.eu

PRIS: 1295 kr (inklusive moms)

(Mousserande och snittar serveras i baren, 3-rätters middag, övernattning i delat dubbelrum i Herrgården eller våra nya flyglar samt en härlig frukostbuffè allt inslaget i en en storslagen miljö.)

Eftersom att antalet platser (som vanligt) är begränsade, så behandlas de efter mottagningstid.

Är du intresserad så anmäl dig till:
familjentroell@telia.com

Med vänlig hälsning!
Styrelsen.
Distriktshovslagare Halland.